Coaching

Wat

1 op 1 coaching, executive coaching of team coaching is een diepgaand proces van persoonlijke of team ontwikkeling. Onder ogen zien, opruimen en de weg vrij maken voor vol potentieel. Ofwel patronen breken + ruimte maken. Anders dan bij TimeOut individueel voltrekt de coaching zich in een langere periode. Dus geen intensieve week op de hei in een kleine groep. Individuele sessies of teamsessies in de tijd gespreid.

Wie

Voor mensen die aan hun persoonlijke of teamontwikkeling willen werken. Die belemmeringen ervaren in het dagelijks werk en/of voelen dat hun volle potentieel nog niet tot bloei gekomen is en dat willen exploreren en benutten.

Waarom

Omdat je wilt groeien en ontwikkelen of omdat het team krachtiger en effectiever wil worden. Er zit meer in dan er tot nu toe uit komt en je wilt de uitdaging aan om te ontdekken wat dat is en hoe dat te benutten in de dagelijkse praktijk.

Aanpak

Bij 1 op 1 coaching en executive coaching een gedegen intake en indien van toepassing een 3 gesprek met de opdrachtgever, coach en jij zelf. Daarna start de coaching. Meestal 5 tot 7 sessies van minimaal 2 uur, met een interval van 3 tot 6 weken. Je krijgt opdrachten die je in de praktijk gaat toepassen en ervaren. In volgende sessies worden de ervaringen verder uitgediept en volgen nieuwe opdrachten. Zelfanalyse en feedback metingen kunnen deel uit maken van het proces. Bij team coaching wordt een proces op maat van de vraag gemaakt. Het aantal sessies en de frequentie waarin maakt daar deel van uit.

Begeleiders

TimeOut individueel wordt gerealiseerd en begeleid door Sheila Lanting van Acquis MC en Barbara Simons van Buro Negen. Samen Lanting + Simons. Sheila en Barbara werken vaak intensief samen en vullen elkaar perfect aan. Zij hebben allebei verschillende management en leidersrollen vervuld. Beide hebben ook een jarenlange ervaring in cultuurverandering organisatie- en leiderschap- ontwikkeling, coaching, counseling, training en systemisch werk. Zowel in de profit- als in de not-for-profit sector. Zij weten als geen ander een vertrouwd klimaat te scheppen. Gaan niets uit de weg en kunnen elk vraagstuk aan. De overige begeleiders zijn ook stuk voor stuk een kei op hun terrein.